Sunday, August 23, 2009

Bersama tt

  1. Kepada semua yang ingin menyertai bersama tt dalam majlis merainkan anak-anak yatim dalam bulan puasa ini diharap nyatakan nama,alamat dan no telepon untuk urusetia yayasan tt membuat surat jemputan.
  2. Yayasan tt akan mengadakan majlis berbuka puasa di Kuala Lumpur bersama anak-anak yatim. Tempat akan diberitahu kemudian, tempat adalah terhad. Oleh itu diharap anda semua yang ingin betrsama tt diminta confirmkan kehadiran anda dengan menghantar pengesahan.
  3. Untuk membuat pengesahan bolehlah nyatakan diruangan komentar ini.
  4. Harap maklum, terima kasih.

24 comments:

permata hati said...
This comment has been removed by the author.
permata hati said...

aiseh saya yang pertama la.... malunye...

amoymelayu said...

Lor... KL sure i tak leh attend... frust nyer...

Aina@Azila said...

Nak join... saya tinggal kan particular dalam email www.greenish@gmail.com...

Tak sabar nak jumpa Permata..

Amoymelayu, alaa...tak dapat laa nak jumpa Amoy

Lovesense, tolong jangan display address Permata Hati..Tolong delete address dia ya..please...

permata hati said...
This comment has been removed by the author.
permata hati said...

ala amoyy..meh la turun KL...
heee

permata hati said...

thanks a lot kak aina azila

junus said...

assallammualaikum all..
wah...sayang saya jauh di sebrang...tapi kegiatan macam ni betul betul membantu sesama.saya pasti sokong...
mudah mudahan anak anak yatim disini pun bisa merasakan kebahagian seperti anak anak yatim dibawah naungan yayasan tt.
good move tt.

mamat said...

betul ke ade gathering dgn tt? well not bad, boleh jumpa dgn blogger semua. saya pun dah lama x komen kat blog truth appeared ....

Gg0248 said...

Nak Join, 0133970424

singa said...

insyaallah , kegiatan yg murni, walaupun saya dari singapura , saya akan cuba hadir jika tidak ada kerja pada hari tersebut. email saya : lebakyati@yahoo.com
salam

salbiah said...

Salbiah Majid dari Persatuan Ibu Tunggal Mawar Wangsa Titiwangsa ingin turut serta. Email saya salbiahbit8330@gmail.com


Selamat Berpuasa


Terima Kasih

Inang Manja said...

Lovely LoveSense, apa tarikhnya?

Sandra Dasuki said...

hai..

saya sandra786. saya mengikuti comments anda semua melalui Truth Appeared sejak dari dulu sampai sekarang..cuma saya tak pernah beri apa2 comment. tapi saya berminat nak jumpa all of you di majlis berbuka puasa tu nanti. email saya; sandra786@rocketmail.com. kepada semua Selamat Berpuasa dan pada TT semoga tabah menjalani ujian dari Tuhan.. yang pasti ada hikmah disebaliknya..

bye

master yoda said...

insya allah saya akan attend.

tq lovesense.

amoymelayu said...

permata hati..
memang excited giler... tapi takut masa tak kena... tak leh apply leave, lagi 1 jauh nanti klu i g KL mak I berbuka & bersahur sorang2 la... arghhh tak sanggup... tapi excited... dilemanya aku...

permata hati said...

alahai siannye kau amoy...
takpa nnti mesti TT ada wat kat kelantan plak kan..hehehe
tapi aku plak yg prob kalau kt kelantan huhuhuh
biasala kalau dh ada suami n anak ni...susah sikit...

hi sandra dasuki...salam kenal

anko said...

nk join...
takde cara lain ke nk kasi pariculars? takutlah nk letak no tepon kat public..

amoymelayu said...

aina@azila...
takpe ada jodoh lenkali kita jumpa...
mesti TT akan arrage lagi...insyaallah...

Sandra Dasuki said...

hai permata hati..

insyallah nanti kita jumpa yea.. salam perkenalan ;)

selamat berpuasa ..

srimaharaja said...

salam

bila tarikhnya ? terlambat la
klu msh available nk join
email saya : srimaharaja_144@yahoo.com.my

shacz said...

huhu nak join gak.. ikuti perkembangan TT n Manohara serta isu Malay - Indo melalui AmoyMelayu.. hehe

shacz, http://royalshacz.blogspot.com ,
royalshacz@gmail.com

amoymelayu said...

Ble nk nk dpt confirm dr pihak yayasan TT ni????excited giler nih...

izam b zamri said...

Mahkamah Tinggi tiada kuasa bicara isu Raja
Jan 29, 10 11:51am
Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur membuat keputusan bahawa tindakan Pemangku Sultan Kelantan Tengku Muhammad Faris Petra
menyingkirkan adindanya Tengku Muhammad Fakhry Petra daripada Majlis Perajaan negeri itu tidak boleh disemak semula.

Hakim Mohamad Ariff Md Yusof berkata sebuah mahkamah undang-undang bukanlah forum yang sesuai bagi membuat keputusan mengenai isu membabitkan hak istimewa.

Katanya, ini kerana sebarang pertikaian perlu diselesaikan sendiri oleh Sultan.

Tengku Muhammad Fakhry, yang juga Tengku Temenggong Kelantan, mencabar keputusan Tengku Muhammad Faris yang menyingkirkannya daripada Majlis Perajaan Kelantan pada 16 Sept tahun lalu.

Mengikut Perkara 5 Undang-undang Tubuh Negeri Kelantan, majlis itu bertanggungjawab mengesahkan waris takhta dan menentukan sama ada terdapat kekosongan pada takhta disebabkan ketiadaan Sultan di negeri itu untuk tempoh lebih dari setahun.

- Bernama